Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Showtab op banderol biedt promotionele mogelijkheden

De Showtab is een innovatie van Bandall en past in het Branding by Banding concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max Aarts. Het betreft feitelijk een extra verlenging van de banderol, de Showtab genaamd, die extra mogelijkheden biedt om meer informatie te communiceren of om uw merk of promotie te highlighten. Ideaal voor AGF-producten, die weinig ruimte bieden voor een etiket. Met de Showtab zijn bovendien ook geprinte codes altijd binnen handbereik voor een snel scanproces.

Duurzaam, biologisch afbreekbaar, recyclebaar, composteerbaar
De Showtab is onder andere speciaal ontwikkeld om plastic zakken, zelfklevende etiketten en andere complexe verpakkingen in de AGF-sector te vervangen. Deze ‘one step’ oplossing biedt dankzij de verlenging van het banderolleermateriaal ook nog eens extra ruimte voor diverse prints, zoals tracking, EAN- en QR-codes. Eco-vriendelijke banderolleermaterialen zijn uiteraard óok beschikbaar; denk aan biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar. De Ultra Clean Seal (UCS) van Bandall maakt het gebruik van lijmsoorten bovendien overbodig. Papieren materialen zijn FSC gecertificeerd. Door daarnaast van voedselveilige inkten gebruik te maken, kan het materiaal direct op voedingsmiddelen worden geplaatst.


‘1-step’ proces – Maximale ruimte voor variabele prints
Het banderolleermateriaal en de Showtab bestaan uit hetzelfde materiaal. Optioneel kunt u gelijktijdig met het banderolleren variabele communicatie printen. Dat wil zeggen; op zo veel plaatsen als u maar wilt en over de gehele breedte en lengte van de banderol, en dus ook op de Showtab . Het banderolleren van uw product, multipacks of promopacks, inclusief het printen en het aanbrengen van de SHOWTAB, gebeurt in één stap. Zonder oponthoud of downtime en ongeacht de hoeveelheid variabele prints.

Werkwijze Showtab
Speciaaldrukkerij Max. Aarts staat garant voor een doeltreffend ontwerp, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige 10-kleurendrukmogelijkheden en/of digitale drukopties. Bandall zorgt voor de innovatieve banderolleer- en Showtab -techniek, gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring.


Voordeel op voordeel met de Showtab :t
• Met de extra verlenging, de Showtab , springt uw productcommunicatie er nóg beter uit.
• Bundelen, banderolleren en etiketteren met één type materiaal, maakt recycling nog eenvoudiger
• Combineerbaar met metaaldetectie
• Milieuvriendelijk; biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar materiaal is mogelijk – en geen lijm nodig
• Het banderolleermateriaal is beschikbaar in een grote variëteit aan papier en folies.


Bandall is standhouder op de Fruit Logistica, (Hall 3.1 Stand B01).

Voor meer informatie:
Bandall / Speciaaldrukkerij Max. Aarts
Tel: +31 (0) 85 27 35 840
info@brandingbybanding.com
www.brandingbybanding.com 

Publicatiedatum: