Samenwerking met Leev

Foodie Pauline Weuring introduceert bio-bakmixen

Nieuw: cakemix Uit Pauline’s Keuken in samenwerking met Leev. Vier pakken met de allerbeste verantwoord geproduceerde biologische ‘droge ingrediënten’ om zelf in een handomdraai een cake van te bakken. Want het leven is beter met cake dan zonder. Zeker als je er een beetje verantwoord van kunt snoepen. Lekker, mooi en echt makkelijk.

Cake
De cakes zijn gemaakt voor gezonde genieters, zoals Pauline zelf. De mixen zijn 100% biologisch en de recepten bevatten voedzame ingrediënten. Speltbloem en volkoren meel, dadels, bananen en worteltjes zorgen ervoor dat je cake een stuk minder geraffineerde suiker en onverzadigde vetten bevat dan reguliere bakmixen. Het pak bevat alle droge ingrediënten in de juiste hoeveelheden. Je hoeft dus alleen zelf nog de verse en ‘natte’ ingrediënten zoals eieren en bananen of worteltjes en olie toe te voegen. Zo makkelijk. Alles wat je nodig hebt, is een kom, een garde en een bakvorm.Een blog als trend-meter Better-for-you recepten zijn razend populair. Pizza’s met een bloemkoolbodem, koek van kikkererwtenmeel en cake ‘met zonder’ suiker krijgen allemaal veel bezoek op de blog van Pauline en Annika Weuring. Mensen willen graag genieten, maar zijn ook op zoek naar een verantwoorde manier om dat te doen. Als zo’n recept ook nog een snel klaar is, dan wordt het vaak een knalsucces op de blog. Zoals Cake met Appelmoes dus of Healthy Banana Bread. Mmm…

Leev Love Eat Leev belooft je een lekker en eerlijk product zonder fratsen en altijd biologisch. Alle ingrediënten van Leev worden dan ook zorgvuldig uitgezocht. Ze maken gebruik van 100% authentieke granen van Nederlandse bodem en in de bakmixen gebruiken ze veel minder suiker. Zoals altijd gaat ook nu een groot deel van de opbrengst van de bakmixen naar de Leev Foundation, waarmee het bedrijf initiatieven organiseert, opzet en steunt voor jongeren die het minder getroffen hebben in Nederland.

Cakemix van Leev door Pauline. De cakemixen zijn er in vier varianten: Banana Bread, Carrot Cake, Appel-Kaneel Cake en Chocochip Cake. 

Voor meer informatie:

www.uitpaulineskeuken.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven