Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Bio-beurs 2019

Tholen - Na een bewogen jaar met de nodige overnames, presenteerden verschillende bedrijven zich voor het eerst samen op de Bio-beurs. Odin De Nieuwe Band stond bij de ingang, Udea en Natudis stonden bij elkaar en hetzelfde gold voor Reudink en Van Gorp. Bij al deze stands konden bezoekers terecht om hun vragen te stellen over de gevolgen van de overnames. Daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Biojournaal was beide dagen aanwezig en maakte weer een uitgebreide fotoreportage. Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Boven: TerraSana, Weerribben Zuivel. Onder: Udea en Reudink.

Boven: Groen Agro Control, Bejo Zaden. Onder: Vitalis, Laarakker BIO.

Zoals altijd was er tijdens de beurs volop gelegenheid om bij te praten. De sfeer was gemoedelijk en er werden allerlei nieuwe producten gepresenteerd. Diverse maaltijdkruiden, kroepoek waarin biologische garnalen verwerkt zijn, ijs in nieuwe smaken, knakworsten, extra stevige pasta, een chocoladereep met hennepolie, een ready to drink cappuccino en ga zo maar verder.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl