Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt wint zilveren prijs voor beste evenementenlocatie van 2018

Op 21 januari jl. reikte Hans Kazan tijdens het Meetings Business Event de prijzen uit voor beste evenementenlocatie van 2018. Heerlijkheid Mariënwaerdt won de zilveren prijs, een mooie bekroning voor de medewerkers van het landgoed, die zich inzetten voor de organisatie van evenementen op het uitgestrekte landgoed.

Het evenemententerrein op Heerlijkheid Mariënwaerdt is ontwikkeld voor De Landgoedfair, de buitenbeurs van het landgoed die dit jaar haar 25e editie beleeft. Het landgoed heeft vijf authentieke locaties en meerdere grote velden, te midden van bossen en akkers, nabij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Op het centrale terrein is een verhard pad aangelegd en ernaast bevindt zich een groot verhard parkeerterrein. Een ervaren team van het landgoed helpt bedrijven graag bij de organisatie van een eigen evenement op het landgoed, variërend van festival tot congres. Ook eigen catering is onderdeel van de beleving, met zo veel mogelijk biologische producten, liefst van het landgoed of uit de streek. Uniek is de ligging van het 900 hectare grote Heerlijkheid Mariënwaerdt, grenzend aan de A2, centraal tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch.

De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingsactiviteiten en worden in zeven categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse MEETINGS BUSINESS EVENT. De organisatie is in handen van het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.

Publicatiedatum: