Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Produce Summit 2019 maakt sprekers bekend

Prijswinnend chef en schrijver Dan Barber en bio-activist Robyn O’Brien presenteren de Organic Produce Summit (OPS), in juli in het Amerikaanse Monterey.

Barber is chef en mede-eigenaar van Blue Hill en schrijver van The Third Plate. Hij is ook medeoprichter van de Row 7 Seed Company, een zaadbedrijf dat alle chefs en veredelaars samenbrengt voor het ontwikkelen van nieuwe groenten en granen.

Hij werd door president Barack Obama benoemd als voorzitter voor de Council on Physical Fitness, Sports and Nutrition. Zijn doel is om de principes van goed telen op tafel te zetten.

O’Brien is adjunct directeur van rePlant Capital, een bedrijf dat financiële diensten verleent en zich richt op het omkeren van klimaatverandering. Ze was medeoprichter van AIM/Invesco en heeft start-ups, banken en multinationals geadviseerd, als ook CEO's over de hele wereld in de voedingssector. 

Ze is oprichter van Do Good, een adviesbedrijf en van de AllergyKids Foundation, dat 1-3 miljoen kinderen met allergieën, ADHD en autisme helpt. Ze schreef The Unhealthy Truth,.

Naast deze twee zwaargewichten wordt een Retailer Ronde Tafel in het programma opgenomen. Er worden ook 6 educatieve sessie door leiders uit de bio-AGF sector georganiseerd.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Summit
Ph: +1 (831) 884-5058
matt@organicproducenetwork.com
www.organicgrowersummit.com

Publicatiedatum: