Duyvendak Natuurvoeding sluit de deuren

Tholen – Aanstaande zaterdag 26 januari sluit de winkel Duyvendak Natuurvoeding in Krommenie de deuren. “We zijn twee jaar bezig geweest om opvolging te zoeken, maar dat is helaas niet gelukt. We hebben nu dan toch besloten om te sluiten”, vertelt eigenaresse Annewiek Duyvendak. "De winkelruimte en de bovenwoning staan nog te koop.”

Annewiek is maar liefst 19 jaar eigenaresse van de winkel. “Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan, zeker in dit dorp. De winkel heeft echt een sociale dorpsfunctie. Ik kom zelf uit de beginfase van natuurvoeding in de jaren ’80. Dat was een tijd van bewustwording over vervuiling van het milieu. Ook vond ik toen en vind ik nog steeds, de kleinschaligheid in natuurvoedingswinkels heel belangrijk, zodat de klanten echt goed advies kunnen krijgen. En dat er tijd is voor persoonlijke benadering. Nu in deze tijd krijgt de biologische landbouw en voeding gelukkig meer aandacht en worden mensen bewuster. Maar voor mijzelf wordt het tijd voor iets anders. Het winkelwerk en het ondernemerschap wordt mij te zwaar.”

Daarom heeft ze nu besloten om het over een andere boeg te gooien. “Ik ben mezelf nu aan het oriënteren op kraamzorg. Ik wil wel weer iets warms gaan doen. Dat zie ik mezelf tot mijn 67e echt doen”, besluit ze. Vrijdag en zaterdag zal er een uitverkoop zijn op de laatste artikelen.

Voor meer informatie:

Duyvendak Natuurvoeding
Noorderhoofdstraat 13
1561 AS Krommenie
075 6223920
annewiek@hotmail.com  
www.duyvendaknatuurvoeding.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven