"Nieuw van Urtekram: Green Matcha-lijn en tandpasta"

Introductie Earth 3.0 en Rock'n Stones

Tholen - Natrada presenteert op de Bio-beurs weer verschillende nieuwe producten. Niet alleen diverse nieuwe wijnen, maar ook een compleet nieuwe productlijn van Urtekram. "Een leuke nieuwe wijn is de Rock'n Stones-wijn uit Valencia. Het etiket is heel toepasselijk voorzien van een rockgitaar. Deze druiven groeien tussen de rotsen en stenen. De wortels van de planten moeten daardoor heel diep gaan en dit maakt het tot een mooie volle wijn. De wijn is met een prijs van 6,99 euro heel betaalbaar", vertelt Ramon van Huffelen.

Een andere nieuwkomer in het wijnaanbod van Natrada is de Earth 3.0 lijn, zo geeft hij aan. "Dit zijn drie nieuwe bio-dynamische wijnen en met een consumentenprijs van 6,49 zijn dit de goedkoopste BD-wijnen van Nederland." Deze wijnen zijn afkomstig uit Spanje. Wie aan wijn denkt, denkt al snel aan proeven. Uiteraard kan dit tijdens de beurs in de stand van Natrada. "We zullen onder meer laten proeven van de Langhe Nebbiolo van wijnhuis Erbaluna. Dit is een wijn uit 2016 uit de Italiaanse regio Piemonte. De wijnen van dit wijnhuis zijn altijd goed, maar dit jaar is wel uitzonderlijk lekker. De Langhe Nebbiolo 2016 is van dezelfde druif als de bekende Barolo maar is wat jonger drinkbaar dan de grote broer Barolo. De smaak van de Langhe Nebbiolo 2016 is dit jaar uitzonderlijk goed. Zo goed zelfs dat we alle flessen hebben afgenomen van de wijnboer. Dit is echt zo'n wijn waarvan ik er graag veel op voorraad zet om deze jaargang de komende jaren nog te kunnen aanbieden."

Urtekram
Bij de groothandel is ook een ruim assortiment van Urtekram verkrijgbaar. Urtekram heeft dit jaar geen eigen stand op de beurs, dus heeft Ramon besloten om in de Natrada-stand de nieuwe producten te presenteren. "Urtekram heeft een volledige serie ontwikkeld die gebaseerd is op groene matchathee: Green Matcha. "Onder het mom van 'anti-pollution' voorkomt deze lijn milieuverontreiniging. De fles is gemaakt van plantaardig materiaal", vertelt Ramon. De serie bestaat uit dertien verschillende producten, variërend van een body scrub tot een conditioner en van een deodorant tot een handzeep. "Bijzonder is onder meer de 'cellulite oil'."

Een deel van de Green Matcha-lijn.

Dit is niet het enige nieuws dat hij vanuit Urtekram kan melden. "Nieuw zijn ook twee tandpasta's in de varianten fresh mint en strong mint. De eerste is een whitening tandpasta en de andere is geschikt voor gevoelige tanden. En binnenkort is bij ons ook mondwater van Urtekram verkrijgbaar. Hier ben ik erg enthousiast over. Ik heb hem tijdens het ontwikkelingsproces een paar keer mogen testen."

Het nieuwe mondwater en de twee tandpastatubes.

Natrada is op de Bio-beurs te vinden in stand 107.

Nog een paar Green Matcha-producten.

Voor meer informatie:

Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
055 5337799
informatie@natrada.nl
www.natrada.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven