Twee nieuwe Taste of Nature repen

Tholen – Madal Bal heeft afgelopen week twee nieuwe repen van Taste of Nature aan het assortiment toegevoegd. “Het zijn bijzonder smaakvolle en voedzame repen”, begint Emile Dercksen te vertellen. “De repen zijn namelijk raw geproduceerd. Er zijn geen suikers aan toegevoegd en daarnaast zijn ze vegan en glutenvrij.” De nieuwe repen zijn er in twee varianten: Cashew en Blueberry. De basis van de repen is dadel. De Cashew reep is bijzonder door z’n eenvoud met slechts 3 ingrediënten. De bosbesvariant heeft net wat extra, o.a. rozijnen.

Madal Bal is Europees importeur van het merk Taste of Nature. “Taste of Nature is een Canadees merk. Wij importeren de repen uit Canada en leveren ze in heel Europa. Momenteel hebben we 14 verschillende smaken in het assortiment.”

Naast Taste of Nature is Madal Bal ook distributeur van Bragg. Bragg apple cider vinegar is de best verkochte biologische appelciderazijn ter wereld, het is rauw, ongefilterd en heeft tal van gezondheidsvoordelen. Paul Bragg startte het bedrijf in 1912 en tegenwoordig runt zijn dochter Patricia het wereldberoemde merk dat door tal van beroemdheden gebruikt wordt en zodoende inmiddels vele aanhangers heeft.

Daarnaast heeft Madal Bal ook het meermaals bekroonde merk Natural Calm Magnesium in het assortiment. Dit magnesium citraat poeder is vrij van vulstoffen en E-nummers. In een handomdraai maak je hiermee een lekker drankje met je dagelijkse portie magnesium.

Volgende week is Madal Bal te vinden op de Biobeurs, stand 144. “We willen zoveel mogelijk bezoekers van de Biobeurs kennis laten maken met de nieuwe repen!”, besluit Emile.

Voor meer informatie:

Emile Dercksen
Madal Bal PPST B.V.
06-22308880
emiledercksen@madalbal.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven