"Gebruik maken van elkaars sterke punten"

Reudink en Van Gorp Bio voor het eerste gezamenlijk op Bio-beurs

Tholen – Begin oktober werd bekend dat Reudink alle medewerkers, een gespecialiseerde fabriek en het klantenportfolio van Van Gorp Bio heeft overgenomen. Tijdens de Bio-beurs presenteren Reudink en Van Gorp Bio zich voor het eerst gezamenlijk. Klantencontact staat daarbij centraal. Van Gorp Bio wordt op termijn volledig geïntegreerd in Reudink. "Na de nodige voorbereidingen ligt de focus vanaf nu met name op het toewerken naar één assortiment en één werkwijze, waarbij we uiteraard gebruik maken van elkaars sterke punten. De Bio-beurs is een mooie gelegenheid om veel van onze klanten te spreken en rechtstreeks vragen te kunnen beantwoorden. Het klantcontact, van beide kanten, vinden we daarin uitermate belangrijk", vertelt Henk van der Vegt, verkoopleider bij Reudink.

Hij geeft aan dat ze in de stand zowel de klanten van Reudink als van Van Gorp Bio gastvrij zullen ontvangen. "We verwachten dat onze relaties veel vragen hebben en willen tijdens de beurs vooral goed gaan luisteren naar de klanten. We zien het echt als een uitwisseling. Zo ben ik vanuit Reudink gezien bijvoorbeeld erg benieuwd wat de 'Van Gorp-klant' van ons verwacht. Wat kan er beter en wat willen ze behouden? Het proces ligt zeker nog niet helemaal vast, we gaan goed luisteren naar de klanten en kijken wat de wensen vanuit de markt zijn."

In de stand van Reudink (192) is pluimveespecialist Jos Fransen van Van Gorp Bio aanwezig, evenals oud-directeur Arno van Gorp. "Het is voor ons heel belangrijk dat de Van Gorp-klanten bekende gezichten zien in onze stand", besluit Henk.

Voor meer informatie:

Henk van der Vegt
Reudink
Kwinkweerd 5
7241 CW Lochem
06 51344325
henk.vandervegt@reudink-bio.eu
www.reudink-bio.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven