Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brouwerij Freedom start Veganuary met 100% vegan bier

De Britse Freedom Brewery hoopt dat Britten deelnemen aan Veganuary door een scala aan natuurlijke en vegan vriendelijke bieren aan te bieden. 

Sommige consumenten geven alcohol helemaal op tijdens Dry January, anderen doen mee met Veganuary, een campagne die mensen aanmoedigt vegan diĆ«ten te proberen in januari en de rest van het jaar. 

Het merendeel van alle alcohol op de markt is niet vegetarisch of veganistisch. Freedom Brewery is een merk dat dit gat kan vullen. 

Het vegan aanbod bevat: Freedom Lager (4% alc.), Freedom Helles (4,8%, bio gecertificeerd), Freedom Pale Ale (4,4% alc) en Freedom Pils (4,2% alc). 

Freedom bier is niet alleen 100% vegan, maar wordt ook natuurlijk en verantwoordelijk geproduceerd. Het bier wordt gebrouwen met natuurlijk bronwater uit eigen bron. Het is natuurlijk koolzuurhoudend en ongepasteuriseerd zonder chemicaliƫn of hittebehandeling. Het afvalwater wordt op een natuurlijke manier gefilterd.

Freedom staat op het punt om als merk veranderingen te ondergaan met een nieuwe campagne in 2019. Dit begint met de Veganuary campagne.

Bron: barmagazine.co.uk 

Publicatiedatum: