De Krat introduceert De Snelle Gezinskrat

Nieuw van De Krat: De Snelle Gezinskrat. Drie gezonde, lekkere en kindvriendelijke maaltijden voor het hele gezin bij klanten thuisbezorgd in een kratje. De nieuwe Snelle Gezinskrat is alles wat ze zoeken voor grote en kleine mensen: de ingrediënten zijn uit het seizoen, komen uit Nederland en zijn vaak bio. Ze bevatten geen onnodig verpakkingsmateriaal en worden elke week bij de klanten thuisbezorgd, zodat zij zonder stress gelijk aan de kook kunnen. 

Never a dull moment
Elke dag verantwoord, gezond en lekker eten is belangrijk voor het gezin. Zonder pakjes en zakjes, met de beste ingrediënten en af en toe iets verrassends, want dat stimuleert gezonde eetgewoontes en de ontwikkeling van de smaakpapillen van de kinderen. Dus hup, daar gaan veel ouders. Drie keer in de week op de fiets naar de groene slager, de markt en de natuurwinkel. En dat is hartstikke leuk, totdat je onverwacht in de file staat. Of je kinderen een uur eerder uit zijn, je vergadering uitloopt, hockeytraining ineens op dinsdag is of je betere helft een lekke band heeft.

De Krat
De fonkelnieuwe Snelle Gezinskrat is de oplossing voor die tijd-stress. De Krat doet al sinds 2010 gezonde boodschappen en zoekt in heel Nederland de beste ingrediënten en producten van verantwoorde producenten bij elkaar. De Snelle Gezinskrat bevat drie gezonde en kindvriendelijke maaltijden. Eéntje is al kant-en-klaar en kan zo de oven in, één kan binnen een half uur op tafel staan en eentje is voor wanneer je tijd en zin hebt om lekker in de keuken te staan. Als de boodschappen al gedaan zijn, kun jij je tijd met je kinderen doorbrengen.

Details
De Snelle Gezinskrat wordt op maandagavond bezorgd. Je kunt De Krat eenmalig bestellen, of als (flexibel) abonnement. Drie volledige maaltijden voor het gezin, afhankelijk van de gezinssamenstelling kost tussen €68 en €80 per Snelle Gezinskrat.

Voor meer informatie, of een De Snelle Gezinskrat om zelf te proberen:

Pow Comms
Ianna Niemeijer en Niels Paauw
06 19244177


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven