Nog crowdfundig nodig

"Veelbelovende start BioPizza"

Na een lange voorbereiding mochten de koks zich eindelijk uitleven. Veel gasten deden zich al vanaf de eerste dag tegoed aan de ruime keuze pizza's en pasta's. Ook aan de mooie Italiaanse biologische wijnen en heerlijke desserts. BioPizza werkt uitsluitend met producten uit de biologische landbouw en is gecertificeerd door Stichting EKO-merk. 

"Behalve heerlijke pizza's maken we ook smakelijke pasta. Van speciaal door ons geselecteerd meel en eieren draaien we zelf de verse spaghetti en lasagnebladen", aldus het bedrijf. "Ook alle sauzen worden in eigen keuken door onze koks vanaf de basis zelf klaargemaakt. We zijn daar met zijn allen eigenlijk best een beetje trots op." 

"Verwonderd door de enorme ruimte komen de meeste gasten het restaurant binnen. Door de gezellige indeling voelen ze zich gelijk thuis. "Leuk ook met die open keuken zo", is een veel gehoorde opmerking. Ook (groot)ouders met kleine kinderen en jongeren zoeken een leuk plekje op om eens bij te praten. De tafels voor grotere groepen zijn regelmatig gevuld. Behalve voor de lunch raden we aan om te reserveren", laat BioPizza weten.

Voor de verder afbouw van de bar, restaurant en aanschaf van keukenapparatuur is er nog ruimte voor crowdfunders. Het bedrijf denkt nog €25.000 nodig te hebben.

Klik hier om naar de pagina te gaan. 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven