Ecologische Moestuincursus in de Bibliotheek van Coevorden

Verspreid over 4 lesavonden organiseert VELT Eco Van Grond tot Mond in samenwerking met de bibliotheek van Coevorden een moestuincursus voor mensen die graag hun eigen groente (willen gaan) verbouwen. Alles komt aan bod, van gezonde grond, teeltwisseling, voorkomen van ziektes tot aan slimme tips om zoveel mogelijk opbrengst te halen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren moestuiniers en wordt gegeven door Velt lesgever Mirjam Weisscher van Smakelijk Erf in Nieuw-Amsterdam.

De lesavonden zijn op dinsdag 12 februari, 26 februari, 12 maart en 26 maart. De les start om 19.00 uur en de verwachte eindtijd is 21.30 uur. De cursus wordt gehouden in de Bibliotheek, Haven 4 in Coevorden.

Velt leden en leden van Bibliotheek Coevorden betalen € 60 voor de cursus, inclusief 2 consumpties per lesavond. Niet leden betalen € 75 voor de cursus, inclusief 2 consumpties per lesavond. Alle cursisten ontvangen de Velt publicatie “Ecologisch tuinieren voor beginners” gratis op de eerste avond van de cursus.

Voor meer informatie:

moestuincursuscoevorden@gmail.com 
www.velt.nu/ecovangrondtotmond 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven