Alden’s Organic introduceert 8 nieuwe ijssmaken in de VS

Het Amerikaanse ijsmerk Alden's Organic wil z'n Oregon roots eer aandoen met een scala aan nieuwe smaken en een nieuwe verpakking.

De 8 nieuwe producten worden in de lente in winkels aangeboden en zijn: Sasquatch tracks, caramel macchiato, crushin on cookies and mint, vanilla crème, double Dutch chocolate, road trip dark chocolate almond, midnight cherry chip en dough yeah cookie dough fudge.

Michelle Hunt van Alden's Organic: "Onze 8 nieuwe cups zijn gemaakt voor een feestelijk momentje - nooit te zoet en ze smaken zonder meer naar de bio-ingrediënten waarvan ze gemaakt zijn. Als op een verpakking 'aardbei' staat, dan moet het ook naar aardbei smaken en niet naar iets aardbei-achtigs."

"Recepten als Sasquatch tracks road trip geven onze Oregon roots en spirit weer. We maken ijs op z'n Oregons - altijd speels en altijd progressief - om te bewijzen dat biologisch zowel old school als nieuw cool is."

"Alden's missie is bio-ijs voor iedereen onweerstaanbaar maken. Als leiders in de bio-sector sinds 2004 gaan we helemaal voor bio en laten we de echte biologische smaak in al ons ijs doorwerken. Onze nieuwe verpakking geeft dat weer."

Alden's werd in 2004 opgericht en produceert ijscups, ijs tussen wafels en ijslolly's. Vorig jaar introduceerde het bedrijf sinaasappel room lolly's die beschreven worden als 'zomer op een stokje'. 

Bron: foodbev.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven