Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weleda breidt assortiment uit met 3 producten

Skin Food wordt driegangenmenu voor gezicht en lichaam

Skin Food, de 100% natuurlijke alleskunner én hersteller van droge en ruwe huid, is al jaren een van onze bestsellers en topfavoriet van celebs en make-up artists. Vanwege het grote succes en de toenemende vraag om uitbreiding van het Skin Food-assortiment ontwikkelde Weleda ook Skin Food Light, Skin Food Body Butter en Skin Food Lip Balm. Skin Food Original blijft beschikbaar in twee verschillende formaten.

Succesformule
Skin Food werd ontwikkeld in 1926 als voedende crème om droge en ruwe plekken op de huid te verzorgen. De oorspronkelijke samenstelling op basis van geneeskrachtige plantenextracten (driekleurig viooltje, Calendula en kamille), aangevuld met voedende oliën en wassen, bleek een succesformule die we vandaag nog steeds gebruiken. Het product is wereldwijd geliefd vanwege haar rijke formule en multifunctionele toepassing en wordt vooral gewaardeerd omwille van de werkzaamheid, de 100% natuurlijke ingrediënten en de aantrekkelijke geur. Door de toenemende vraag naar Skin Food voor het hele lichaam, heeft Weleda de Skin Food-lijn uitgebreid met 3 nieuwe producten die de droge huid -van top tot teen- weer zacht en soepel maken.

Driegangenmenu
Skin Food is enorm veelzijdig en wordt gebruikt om het hele lichaam te verzorgen: van droge en ruwe knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten en zelfs het gezicht. In de nieuwe producten werd het hart van de succesformule als basis genomen en per product aangevuld met specifieke wassen en oliën voor de concrete toepassing. Mischa van der Geest: “Voor wie de originele Skin Food te rijk vindt, ontwikkelden we een light versie. De body butter smelt letterlijk op de huid en is daardoor zeer geschikt voor de verzorging van het hele lichaam. De lip balm is vanwege haar boterachtige structuur ideaal voor het verzorgen en herstellen van droge en gesprongen lippen. Voortaan serveren we Skin Food dus als driegangenmenu dat gezicht, lippen en lichaam voedt.''

Skin Food

  • Voedt en herstelt
  • Geschikt voor droge en ruwe plekjes op lichaam en gezicht
  • Geeft extra glans aan make-up

Verkoopadviesprijs: €5,99 voor 30 ml en €10,49 voor 75 ml.

Skin Food Light

  • Onmiddellijke hydratatie
  • Herstelt de barrièrefunctie van de huid
  • Wordt snel door de huid opgenomen
     

Verkoopadviesprijs: €5,99 voor 30 ml.

Skin Food Body Butter

  • Voedt de huid langdurig
  • Herstelt de barrièrefunctie
  • Smelt op de huid 
     

Verkoopadviesprijs: €13,99 voor 150 ml.

Skin Food Lip Balm

  • Herstelt droge en gesprongen lippen
  • Beschermt tegen uitdroging
  • Glutenvrij

Verkoopadviesprijs: €4,99 voor 8 ml.

 

Publicatiedatum: