Nieuw eco toiletblok gaat 250 spoelbeurten mee

Tholen - Het aanbod van Marcel's Green Soap is onlangs uitgebreid met een toiletblok. Dit is het eerste toiletblok waarvan de wasactieve stoffen gemaakt zijn van 100% biologisch afbreekbaar plantaardige ingrediënten en bovendien de houder is gemaakt van 100% gerecycled plastic. "We zagen hier een kans voor en zijn dan ook erg tevreden dat we dit product aan ons assortiment toe hebben kunnen voegen", vertelt Robin Gerver van The Green Soap Company. Het eco toiletblok is verkrijgbaar in een nieuwe geur: Geranium & Lemon. "Voorlopig blijft het bij deze variant, maar ik sluit niet uit dat er in de toekomst meer geuren ontwikkeld zullen worden."

Robin geeft aan dat de introductie naar tevredenheid is verlopen. "Tot nu toe loopt dit product hartstikke goed. Veel retailers hebben al besteld en de eerste doorverkoop cijfers zijn erg goed."

Eén toiletblok is goed voor 250 spoelbeurten. Het parfum is gemaakt van essentiële oliën en natuurlijke extracten en dus ook 100% biologisch afbreekbaar. Het toiletblok bevat geen allergenen, fosfaten en conserveringsmiddelen. Het product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is ook niet getest op dieren. Ook over de verpakking is nagedacht, zo is niet alleen de houder gemaakt van gerecycled materiaal, dit geldt ook voor het karton van de verpakking en ook de blister is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Met Marcel's Green Soap legt ondernemer Marcel Belt zich sinds een aantal jaar toe op de productie en distributie van ecologische schoonmaakmiddelen. Hiermee wil hij de markt voor schoonmaakmiddelen verduurzamen. De producten van Marcel's Green Soap zijn onder meer verkrijgbaar in verschillende natuurvoedingswinkels, bij zelfstandige drogisterijen, Marqt, Intratuin en Loods 5.

Marcel's Green Soap staat op 23 en 24 januari ook op de Bio-beurs in Zwolle (standnummer 196).

Voor meer informatie

Robin Gerver
The Green Soap Company
023 5422304
Robin@greensoapcompany.com
www.marcelsgreensoap.com
 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven