Jouw Biovoeding gaat verhuizen

“We gaan vol goede moed onze plannen in realiteit brengen”

Tholen – Jouw Biovoeding uit Delfzijl gaat aan het einde van deze maand verhuizen van de Oude Schans naar de Waterstraat. “Het is onze tweede verhuizing in twee jaar”, steekt eigenaresse Silvia WIlken van wal. “De winkel in de Oude Schans is klein met een oppervlakte van 20 vierkante meter. Nu gaan we verhuizen naar een ‘definitief’ pand met veel mogelijkheden.”

Bij Jouw Biovoeding kunnen klanten terecht voor verschillende biologische producten. “Ik heb vrijwel alle soepen van de Kleinste Soepfabriek, het aanbod van Rineke Dijkinga, warme en koude dranken waaronder het Yogi Tea-assortiment, droogwaren, brood van een Duitse bio-bakker en persoonlijke verzorgings- en schoonmaakproducten. En wat ik niet in de winkel heb, kan ik voor klanten bestellen. Dat vinden zij heel fijn.”

Proeverijen en verhuur
In het nieuwe winkelpand zullen verschillende vernieuwingen plaatsvinden. “Het aanbod droge kruidenierswaren zal ik verder uitbreiden. Daarnaast is er ook weer ruimte voor een aanbod groenten en fruit. Er zullen bijvoorbeeld ook meer proeverijen plaatsvinden. Ik ga daarvoor zelf bijvoorbeeld thuis voorbereiden en het in de winkel verder laten garen in de Ecostoof. Daarnaast ga ik ook de ruimte achter de winkel verhuren. Er zijn nu al afspraken met een kapster, die alleen knipt en een medisch pedicure gemaakt. Ik hoop nog meer samenwerkingen aan te gaan, zodat we samen een mooi klantenbestand kunnen realiseren.”

Silvia ziet de toekomst positief tegemoet. “Ik heb er vooral heel veel zin in. Er moet nog wel veel gebeuren, we moeten bijvoorbeeld nog gaan klussen. Maar we gaan vol goede moed onze plannen en ideeën uitwerken en in realiteit brengen.”

Voor meer informatie:

Wilken Silvia
Jouw Biovoeding
06 23748656
wilkensilvia@hotmail.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven