Nieuwe app brengt imkers en telers met elkaar in contact

Pollination Network, een mobiele app die lokale boeren en telers helpt om bijen en imkers op te sporen, komt deze week uit in de Apple App Store en de Google Play Store. De app maakt het imkers mogelijk om jobs te vinden bij telers in de buurt en zorgt ervoor dat telers openbare lijsten kunnen publiceren en imkers in de app kunnen aanwerven.

"Het wordt jaar na jaar voor telers steeds moeilijker om bijen te vinden," zegt Brandon Bouye, eigenaar en oprichter van de app. "Maar ook voor imkers is het al even moeilijk om de bijenpopulatie uit te breiden en hun zaak draaiende te houden. Dit wilden wij veranderen." 

Wanneer imkers de app downloaden, zullen ze toegang hebben tot een kaart waarop vacaturelijsten staan van telers in het hele land die bijen nodig hebben. Ze kunnen selecteren volgens plaats, verwachte prijs en de kwaliteit van de bijen, en rechtstreeks vanaf de app voor een baan solliciteren.

Telers zullen openbare lijsten vanaf hun smartphones kunnen publiceren en elke vacaturelijst kunnen aanpassen volgens hun specifieke behoeften. Daarna zullen werknemers op de hoofdzetel van Pollination Network de lijsten beheren en telers verwittigen wanneer een geschikte imker werd gevonden.

"Door de relatie tussen teler en imker te versterken, verbeteren we niet alleen een klein deeltje van het bedrijfsleven," zegt Bouye. "Het beschermt het leefmilieu en brengt eten op tafel voor mensen in het hele land."

De app van Pollination Network kan gratis worden gedownload in de Apple App Store en op Google Play.

Voor meer informatie:
Gina Alonso
Tel: +1 (909) 583-7838
Email: 207262@email4pr.com 
www.pollinationnetwork.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven