Nieuw: vegan cakes zonder geraffineerde suikers

Ze bestaan echt: cakes die in alle opzichten verantwoord zijn. De nieuwe vegan cakes van TerraSana sluiten niet alleen volledig aan bij de vegan trend, maar passen ook goed bij de consument die bewust is met suiker, soja of gist. Een mooie vegan traktatie.

Gezoet met appelsap
Alle soorten zijn gezoet met appelsap. Geen geraffineerde suikers, dus. Alleen in de rogge & gember variant zitten gemberstukjes die gekonfijt zijn met rietsuiker. Deze variant is dan wel weer vrij van tarwe, iets wat ook voor velen een belangrijk voordeel is.

Gekiemde granen
Ook de granen die in de cakes gebruikt worden, zijn bijzonder. Een deel van de granen is namelijk gekiemd. Door het kiemproces blijft een groter deel van de voedingsstoffen behouden en wordt het vitaminegehalte zelfs verhoogd.

Maar dat is nog niet alles. Deze stevige cakes zijn ook vrij van soja en gist. Essentiële sinaasappelolie, suikervrije (maar toch zoete) chocoladestukjes en gedroogde banaan of vijg zorgen voor een mooie smaakbeleving. Hét bewijs dat verantwoord snacken echt lekker kan zijn.

Vier soorten:

  1. Rogge & gember (tarwevrij)
  2. Vijg & sinaasappel (met maar liefst 18% vijgen)
  3. Chocolade (met zoete, maar suikervrije cacaomassastukjes)
  4. Banaan & walnoot (met suikervrije stukjes banaan)

Kennismaken?
Deze cakes zijn speciaal samengesteld voor TerraSana en vind je dus nergens anders op de markt. Wilt u met ze kennismaken? U kunt ze proeven op de Bio-beurs op 23 en 24 januari, bij de TerraSana-stand (150).

Bekijk de brochure voor meer details.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven