Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecava podium voor grillers van Quik’s



Innovatie is bij Quik’s één van de kernwaarden die mede het DNA van de organisatie kenmerkt. “Zowel binnen het assortiment van koelverse aardappelproducten als bij onbewerkte aardappelen zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden,” aldus de enthousiaste accountmanager Marco Van Helden.

In zijn functie ontmoet hij veel eindgebruikers en houdt zo nauwlettend feeling met de markt. Dit soort contacten zijn essentieel als het gaat om het afstemmen van het assortiment op de markt.

Door de unieke combinatie van koelvers met onbewerkte aardappelen kan het beste van twee werelden worden gecombineerd. “Klanten voor het koelverse assortiment hebben wensen die we met onbewerkte aardappelen kunnen invullen en vice versa. Mede door deze combinatie kunnen we blijven investeren. Zo is het nu mogelijk om aardappelen op gram nauwkeurig te sorteren.”

Deze gewichtsgewogen aardappelen vinden hun weg naar horeca en industrie. Voor afnemers in de horeca is hiervoor een handzame doos ontwikkeld met een fullcolour bedrukking die de ongekende mogelijkheden benadrukt.

Volgens Marco is de Horecava een perfect medium om contact te houden met klanten maar zeker om geïnteresseerden kennis te laten maken met het brede assortiment van Quik’s. Met een glimlach sluit hij af: “Proef het zelf in onze stand 231, hal 8!”.

Voor meer informatie:
Wim Paans
Quik’s Verse Aardappelen B.V.
Tel. +31 (0)73-5992093
Fax. +31 (0)73-5994125
w.paans@quiks.nl 
www.quiks.nl 


 

Publicatiedatum: