Biologisch theater op 4 januari

Coöperatie Gedeelde Weelde opent 18 februari de winkel

Coöperatie Gedeelde Weelde zal op 18 februari de winkel in Maastricht openen. De coöperatie bestaat onder andere uit producenten en ook consumenten en zal biologische producten aanbieden. "De coöperatie heeft als doel het leveren van producten en verlenen van diensten aan leden en niet-leden vanuit haar uitgangspunten earth care, people care en fair share (zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en eerlijk delen). We voelen ons verbonden met mensen en initiatieven wereldwijd die ook leven en werken vanuit deze waarden", aldus het bedrijf.

De werkzaamheden gaan vlot: de verlichting hangt, de basis infrastructuur in de WC's is klaar, de koelingen zijn gearriveerd en het staalwerk is gemonteerd. "In de komende weken zullen we nog vaak helpende handen nodig hebben, soms ook relatief spontaan. Opgeven kan via info@gedeeldeweelde.nl."  

Op vrijdagavond 4 januari brengt lid Thijs Lenders het biologische theather 'onze Pöl. Boer!'. Het Löss Theather werkt hiervoor samen met Gedeelde Weelde, LOCOtuinen en de Buurderij Maastricht.   

Voor meer informatie:

info@gedeeldeweelde.nl 
www.gedeeldeweelde.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven