Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frenchtop neemt PUUR Rineke over

Per 1 januari 2019 heeft Frenchtop het merk PUUR Rineke (en het merk À la Rineke) overgenomen en zijn zij de distributie van de PUUR Rineke producten gaan verzorgen. Producten kunnen nog steeds bij een groothandel besteld worden. PUUR Rineke Naakte Haverbrood en PUUR Rineke Krekkers kunnen nog steeds bij Bakkerij Verbeek besteld blijven worden. 

Rineke Dijkinga met Roy Jongens van Frenchtop

PUUR Rineke is opgericht door Rineke Dijkinga. Rineke heeft sinds 2003 haar praktijk in Sellingen voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen schreef ze in 2011 haar eerste boek: Weten van (h)eerlijk eten 1. Dit werd een groot succes waarna in 2013 deel 2 uitkwam, gevolgd door nog twee boeken. Haar meest bekende boek is ‘Alles draait om je Hormonen’: een uitgebreid voedingshandboek voor de moderne mens. Veel lezers van de boeken vroegen Rineke om recepten als kant-en-klaar producten op de markt te brengen. Eind 2012 kwam het eerste PUUR Rineke product op de markt: de gecertificeerd biologische Havermuesli Ontbijtmix. Met inmiddels meer dan 30 verschillende producten is er een uitgebreid assortiment ontstaan. Rineke zal betrokken blijven bij de verdere ontwikkeling van het merk.

Welkom actie
Om deze overname te vieren geeft Frenchtop elke retailklant 10% extra korting op de eerste PUUR Rineke bestelling bij ons (actie geldig t/m 31 januari 2019). 

Voor meer informatie:

Frenchtop 
0226 364411
info@frenchtop.com  

Publicatiedatum: