Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenlijf neemt Reformhuis Smulders over

Per 1 januari heeft Groenlijf Reformhuis Smulders te Sittard overgenomen. Dit begrip in Sittard was voorheen eigendom van Ronald Smulders, die vanwege gezondheidsreden een stapje terug doet. Ronald blijft wel regelmatig te zien in de winkel en zal ook als deskundige advies blijven geven aan klanten en personeel. Groenlijf neemt het gehele team in Sittard over. Klanten in Sittard zullen dus bediend blijven worden door bekende gezichten.

Daarnaast zet Groenlijf regelmatig deskundigen uit het team in Roermond en Herkenbosch in om Sittard te versterken. "Groenlijf is een sterke, inhoudelijk gedreven formule met sterke wortels in de biobranche en paramedische sector", vertelt Paul Stollman. "Het doel van Groenlijf is om deze formule op korte termijn verder uit te bouwen in onder andere Limburg en Zuid-Oost Brabant. We gaan de consumenten in deze regio regelmatig postifief verrassen. Houd ons in de gaten!" 

Publicatiedatum: