Opstart van bioboerderij in beeld op Canvas

Voor het nieuwe Canvas-programma De Weekenden volgt gastheer Joris Hessels negen personen met een bijzonder verhaal. Gedurende een jaar zette hij zich in het spoor van Veerle die samen met haar partner Sander bio-landbouwbedrijf Ferm in Hombeek begon. 

Opstart van een bio-boerderij
De hoofdrolspelers in het Canvas-programma De Weekenden komen maandelijks samen in wijnkasteel Haksberg op de grens van Tielt-Winge en Rillaar. Daar praten ze bij met gastheer Joris Hessels. Twee jonge bioboeren zijn bij de deelnemers die in beeld komen. “We wilden onze visie delen met televisiekijkend Vlaanderen en tonen wat de opstart van een bioboerderij allemaal met zich meebrengt”, vertellen Veerle Huybrechts en haar partner Sander Van Nieuwenhove. Beiden volgden een opleiding biologische landbouw. Tijdens hun opleiding werden ze benaderd door de makers van De Weekenden, “omdat ze er graag een boer bij wilden”. Sander en Veerle telen groenten, kruiden en bloemen.

De Weekenden is elke dinsdagavond om 21.20u te bekijken op Canvas.

Bron: Bio Mijn Natuur 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.