Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenstebuiten aflevering over biologische witlof en paksoi

In de BinnensteBuiten aflevering van woensdag 5 december ging culinair expert Alain Caron voor het krieken van de dag naar het Limburgse Grubbenvorst. Daar begint biologisch teler Fred Willemssen al vroeg met het inpakken van zijn grondwitlof. Het telen van witlof gebeurt tegenwoordig vaak op water, maar Fred heeft gekozen voor grondwitlof, waarbij de witlof dus in de aarde groeit. Dat levert volgens de teler een andere smaak op. Ook teelt de teler biologische paksoi. 

Klik hier om de aflevering te bekijken.



Bron: BinnensteBuiten

Publicatiedatum: