Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D'Arke genomineerd voor Groene Innovatieprijs

D’Arke is een kleine, biologische supermarkt in Westkapelle. De supermarkt van Dorien Kulker is het enige bedrijf in de omgeving dat puur alleen biologische producten verkoopt. Én zoveel mogelijk uit de streek of in ieder geval uit Nederland. 

Fotografie: gemeente Veere 

Biologisch eten is de toekomst volgens Dorien: “Kort gezegd, door geen chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken, leven we in een schonere en duurzamere wereld. Geen vervuiling, geen uitputting van de hulpstoffen en het in stand houden van de ecologie. Duurzaam geproduceerd voedsel met respect voor mens, dier en milieu verkopen en promoten is wat wij doen.”

Het bedrijf werkt zo duurzaam mogelijk: “Afval scheiden en zo min mogelijk afval produceren, ook gaat al het groenten en fruit afval naar onze eigen schapen en varkens als aanvulling op hun voeding. We zijn zuinig met energie en bij de opbouw van de winkel is zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen." 

Bron: Gemeente Veere 

Publicatiedatum: