“Pototaly”

China introduceert eerste op aardappel gebaseerde huidverzorgingslijn

Yiwen Hao is de oprichter van Pototaly, 's werelds eerste op aardappel gebaseerde bio-huidverzorgingsmerk. Het is niet toevallig dat ze een product van dit gewas maakt, want haar familie heeft een enorm aardappelbedrijf, Landun Xumei Foods, dat langs de hele keten, van de teelt tot aan het restaurant toe, actief is.

China is 's werelds grootste aardappelproducent. Elk jaar maakt Landun Xumei genoeg frietjes om, als je ze tegen elkaar legt, drie keer rond de aarde te gaan.

Yiwen heeft de afgelopen 8 jaar, nadat ze afstudeerde aan de University of Chicago Booth School of Business, leiding gegeven bij Landun Xumei Foods. Ze combineerde haar interesse in aardappelen, zaken, filantropie en beauty waarmee ze met Pototaly kwam.

Rauwe aardappelen vormen een deel van Yiwens persoonlijke huidverzorging sinds ze een klein meisje was. Een traditioneel familiegebruik bij blauwe plekken: leg er aardappel op en de plekken verdwijnen binnen drie dagen.

Pototaly is 100% biologisch en wordt van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Zelfs de verpakking wordt gemaakt van 'aardappelpapier' van aardappelafval. Het bedrijf richt zich op 100% duurzame praktijken. Omdat Pototaly de leiding heeft over het hele productieproces, vanaf de teelt tot aan de verpakking, kunnen kwaliteit en puurheid gegarandeerd worden.

Bron: supchina.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven