Puur! vegan recepten e-book

Puur! uit eten heeft een Puur! vegan recepten e-book gemaakt. Met de 30 lekkerste recepten van de Puur! uit eten hotspots. "Vegan eten en drinken is hip", vertelt Jeanette van Mullem van Puur! uit eten. "En niet alleen dat, het is beter voor de dieren, het klimaat en als je plantaardige voeding goed aanvult, is het ook nog eens gezond. En lekker. Daarom hebben we een gratis Puur! vegan recepten e-book voor consumenten gemaakt."

Het receptenboek begint met een paar lekkere voorgerechten, dan hoofdgerechten, desserts en drankjes van de Puur! hotspots. Tot slot ook met recepten van leveranciers. 

Klik hier om het receptenboek te downloaden. 

Op www.puuruiteten.nl kunnen mensen de lekkerste hotspots in Nederland en op reis vinden. Puur! uit eten gaat op bezoek bij restaurants met groenten in de hoofdrol, biologische restaurants, restaurants met streekproducten, duurzame restaurants en fairtrade restaurants.

Ook voor cateraars, kookworkshops en winkels die Puur! eten en drinken serveren en verkopen. Overnachten in een bijzonder hotel met een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten? Bij de logeeradressen is het Puur! genieten in een mooie omgeving. En voor een boerenmarkt bij jou in de buurt.

Voor meer informatie:
www.puuruiteten.nl/recepten  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.