Meeke Janssens, The Organic Factory:

“Wij willen ons aanbod in Nederland uitbreiden”

Tholen – The Organic Factory uit het Brabantse Bladel produceert biologisch snoep. En in 2019 gaan zij nog een stapje verder. “Begin volgend jaar komt er een nieuwe verpakkingsmachine”, vertelt Meeke Janssens. Volgend jaar willen wij nieuwe verpakkingen introduceren, maar dat heeft nog even tijd nodig. De zakjes met een kopkaart van ons eigen merk ECO SWEETS maken in de toekomst plaats voor een recyclebare bedrukte folie." 

The Organic Factory levert in heel Europa, maar relatief weinig in Nederland. “In Nederland is ons aanbod helaas nog klein, maar ik wil hier graag groeien. Ik geloof erin dat wij in Nederland kunnen uitbreiden." Hoe Meeke denkt dat het komt dat de verkoop minder is in Nederland? “Nederlanders geven minder geld uit aan bio producten dan bijvoorbeeld Scandinaviërs of Zuid-Europeanen”.

The Organic Factory heeft een uitgebreid assortiment snoepgoed. “Wij hebben vijf categorieën: lolly’s, drop, zuurtjes, winegums en pepermunt. Binnen deze categorieën hebben we dan nog verschillende smaken en vormen. Alle snoepjes zijn biologisch en vrijwel het hele gamma is ook veganistisch en glutenvrij. Daarmee hebben wij dus een heel breed assortiment. Wij werken met speciale recepturen die in Europa redelijk uniek zijn. Zo produceren wij zuurtjes en lolly’s zonder sacharose. De basis is maïsstroop en agavestroop. Onze winegums zijn heerlijk zacht." 

Naast de uitbreiding van de verpakkingslijn wil Meeke ook het aantal exportlanden nog uitbreiden. “Je merkt dat er buiten Europa ook veel vraag is. Dat hebben we een tijdje tegengehouden, maar nu is het tijd om verder te gaan kijken”, besluit Meeke.

Voor meer informatie:

The Organic Factory
Mastbos 21
5531 MX Bladel
0497 380224
info@theorganicfactory.nl  
www.theorganicfactory.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.