Senna Skin Care:

Nieuwe schoonheidssalon met biologische behandeling en producten

Tholen – In Almere biedt de Braziliaanse Rafaela Senna Ribeiro in haar beauty salon Senna Skin Care uitsluitend behandelingen aan met biologische, veganistische en fairtrade producten. “Mijn producten zijn van het Zuid-Afrikaanse merk Esse. Dit merk maakt de meest geavanceerde producten ter wereld door gebruik te maken van hun kennis van menselijke bacteriën en wat die doen met huid", vertelt Rafaela. 

“Esse produceert producten voor huidverzorging die ethisch en duurzaam zijn met betrekking tot het milieu, de mensen die ermee werken en, het belangrijkst, de consument", vertelt Rafaela. “Ik vind het heel belangrijk om met deze producten te werken. Ik heb zelf bijvoorbeeld huisdieren en ik wil geen producten die getest zijn op dieren.” Daarnaast ziet Rafaela ook vooral het belang van biologisch in binnen verzorgingsproducten. "Op lange termijn zijn ze gezonder voor onze huid en lichaam. Ik kies voor deze producten omdat ik het beste wil voor mijn klanten en hun gezondheid."    

“Ik focus mij in de salon op de biologische huidverbetering en huidverjongingen. Ik bied bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen aan voor mensen met een gevoelige huid, acne of pigmentatie. Er is bijvoorbeeld ook een speciale anti-oxidant behandeling, die de huid ondersteunt bij de verandering van de seizoenen. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook de boost behandelingen, die hetzelfde werken als een peeling. Dan gebruiken we een ampullen kuur tegen onder andere acne  en pigmentatie." Naast de gezichtsbehandelingen biedt Rafaela ook henna wenkbrauwen waxbehandelingen aan.  

Voor meer informatie:

Rafaela Senne Ribeiro
Senna Skin Care
Spot Mortonstraat 2
1336 CW Almere
0611848039
info@sennaskincare.com  
www.sennaskincare.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven