Farm Brothers wint Franse bio-award

De biologische koekjes van Farm Brothers hebben opnieuw een smaak award gewonnen. De Farm Brothers koekjes gebakken door een nieuwe Belgische bakkerij met verbeterde receptuur hebben de prestigieuze MEILLEURS PRODUITS BIO/ECO 2019 award in Frankrijk gewonnen. Een 100-koppig consumentenpanel heeft Farm Brothers getest en scores gegeven. Farm Brothers heeft 20 andere koekjes merken achter zich gelaten. De koekjes hebben scores gekregen op smaak, ervaring en verpakking. 

Verbeterde koekjes:
"Onze koekjes zijn gemaakt door een Belgische bakkerij die op een traditionele en ambachtelijke manier bakt", aldus de Farm Brothers. "In de nieuwe verpakkingen zitten 3 extra koekjes. De koekjes zijn iets luchtiger geworden, waardoor er een hoger kwaliteit en tevens ‘extra knapperige’ ervaring is voor dezelfde prijs. Franse consumenten die in het panel zaten vonden de smaak, knapperigheid en donker chocolade-zeezout smaak van de Dark Chocolate & Sea Salt variant geweldig. Niet alleen scoorde de smaak erg goed, tevens is het woord ‘Bio’ meermaals duidelijk zichtbaar op het product en staat er een nieuw verhaal op de onderkant van het product: #Soilmatters. Farm Brothers heeft als missie om biologische boeren te ondersteunen om zo de hoeveelheid gezonde grond te vergroten. Eén consument zei: “Mooie missie en een geweldige uitleg op de verpakking!”. Met al deze verbeteringen denkt Farm Brothers internationaal goede stappen te kunnen zetten richting het doel om het grootste biologische koekjesmerk van Europa te worden en meer bij te dragen aan de verbetering van de grondkwaliteit." 

Fransen gaven onder andere het volgende commentaar:

  • “Goed voor de hele familie! Deze koekjes proeven alsof ik ze zelf had gemaakt en zijn smaakvol voor iedere leeftijd: van 2 tot 95 jaar.”
  • “Ze zijn een beetje zoet, rijk gevuld met chocolade en een hemelse zoute smaak!”
  • “Perfect for snacking!”
  • “It’s official, I’m hooked!”
  • “Zeer lekkere vezelrijke koekjes en zonder Palmolie, een duidelijke plus!”  

"Onze missie is om de wereld te voorzien in voedzame en lekkere biologische graansnacks, zodat steeds meer mensen kunnen genieten van de smaak van gezond biologisch voedsel. Er is in Europa een sterke vraag naar lekkerdere biologische premium merken en wij willen hier binnen de categorie koeken het antwoord op zijn. Wij willen niet alleen lekkere koekjes maken voor consumenten, maar ook vertellen waarom biologisch telen zo belangrijk is. Ons doel is om miljoenen consumenten in Europa uit te leggen waarom bodem-gezondheid belangrijk is voor onze planeet en hoe biologische landbouw hieraan bij kan dragen. Een gezonde bodem voedt planten, en de planten voeden ons. Op de bodem van ons product is meer informatie te vinden over #soilmatters." Farm Brothers in Frankrijk
In Frankrijk is Farm Brothers te koop bij La Vie Claire, Groothandel Relais Vert en de biologische E-tailer Greenweez en honderden nieuwe winkels zullen het komende jaar beginnen met onze koekjes.

Voor meer informatie:

Farm Brothers
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam
0652831822
info@farmbrothers.com 
www.farmbrothers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.