Kerstactie bij de Natuurwinkel: Zet ‘ns een goed kerstverhaal op tafel

"Met kerst zijn overal lekkere en luxe producten te koop. Maar wie echt een goed verhaal op tafel wilt zetten, gaat voor zijn kerstdiner inkopen doen bij de Natuurwinkel", aldus Natuurwinkel. Daarom hebben zij een speciale kerstactie. 

Dat is een goed verhaal!
Onder de noemer ‘Zet een goed kerstverhaal op tafel’ kunnen klanten bij Natuurwinkel vanaf 19 november sparen voor korting op een heerlijk kerstdiner v/d Natuur. In samenwerking met Caatkookt zijn er voor deze vierde editie twee kerstmenu’s samengesteld. Caatkookt schrijft wekelijks recepten voor de Natuurwinkel. Naast een menu met vlees- en visgerechten is er dit jaar ook een Vegan menu. "Met de bijgeleverde recepten zet je eenvoudig een heerlijk kerstdiner op tafel."

Het vegan kerstpakket

Het kerstpakket met vlees en vis

Hoe werkt het
Klanten ontvangen t/m 15 december bij iedere 5 euro aan boodschappen een stempel. Een volle spaarkaart van 18 stempels geeft 10 euro korting op een heerlijk kerstdiner v/d Natuur. Daarmee betaalt de klant slechts 25 euro voor een compleet 3-gangen kerstdiner voor 2 personen. Het kerstdiner v/d Natuur zonder korting kopen kan ook. Dan is de prijs 35 euro.

Voor meer informatie:

www.natuurwinkel.nl/acties/spaar-voor-een-kerstdiner! 

Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
0341 464211
info@natudis.nl 
www.natudis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.