Delphy start met gespecialiseerd adviesteam biologische akkerbouw en vollegrondsgroenten

Per 1 januari 2019 start Delphy met een gespecialiseerd team adviseurs Biologische akkerbouw en vollegrondsgroenten. De groei van de biologische sector akkerbouw en vollegrondsgroenten vraagt om een doorgaande kennisontwikkeling en kennisimplementatie. Om aan deze vraag naar meer kennis te kunnen blijven voldoen heeft Delphy haar organisatie gewijzigd.

De adviseurs biologische akkerbouw zijn verenigd in een zelfstandig team. Hiermee anticipeert Delphy op een steeds grotere en bredere vraag naar kennis en advies. Het team biologische akkerbouw richt zich op het ontwikkelen van kennis door middel van praktijkonderzoek, innovatieve projecten en demo’s. Kennis wordt direct toegepast in de adviezen aan relaties van Delphy. Met deze organisatiewijziging werkt Delphy er aan om haar relaties nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige adviezen en mee te groeien met de vraag naar advies vanuit de biologische sector.

Het team staat onder leiding van Christoffel den Herder (41 j.), inmiddels 9 jaar werkzaam bij Delphy als senior adviseur Biologische akkerbouw. Christoffel is bereikbaar via 06 12 15 51 31, of via e-mail: c.denherder@delphy.nl.

Bron: Delphy

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.