Amanprana breidt drankenassortiment uit

Tholen – Nu de (koude) wintermaanden eraan komen, breidt Amanprana het assortiment uit met nieuwe dranken. “We hebben een drietal lattes ontwikkeld”, vertelt Tim Spek. “Uniek daarbij is dat ze naast biologisch, ook veganistisch zijn. We hebben de romige smaak van de latte gecreëerd door middel van rauw kokosmeel.”

Er zijn drie varianten van de nieuwe lattes verkrijgbaar. “We hebben een variant met kurkuma en zwarte peper. Die is verrijkt met de smaak van granaatappel. We hebben ook een variant met zoethout en rooibos en een ayurvedische variant. Dat is onze meest vernieuwende latte. Het is een mengeling van verschillende specerijen en kruiden en heeft een oosterse smaak. Consumenten kunnen de poeders ook mixen door het ontbijt of toetje.”

Naast de nieuwe lattes, heeft Amanprana ook het assortiment prestatiedranken uitgebreid. “We hadden al een cacao-variant met kokosbloemsuiker, die hebben we nu aangevuld met kaneel en vanille. Daarnaast hebben we de matcha-dranken ook uitgebreid. We hebben nu een variant met cacao en Ethiopische koffie en een met cacao, matcha en Ethiopische koffie. Daarnaast hebben we ook een nieuwe verpakking voor de Gola Java matcha.”

De producten zijn te verkrijgen bij Holland Pharma en UniPharma en ook direct bij Noble House.

Voor meer informatie: 
Tim Spek 
Amanprana
Brechtsebaan 42 unit 70
2900 Schoten (België)
+31624712166
tim.spek@noble-house.tk 
www.amanprana.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.