Organic Grower Summit maakt educatieve sessie bekend: "Technologie is niet alleen maar voor Big Ag"

De komende Organic Grower Summit komt met het nieuwste op het gebied van technologie voor bio-telers met een serie intensieve en educatieve sessies. De organisatie is zelf erg enthousiast over de educatieve sessie, die de naam "Technologie is niet alleen maar voor Big Ag" kreeg, waarmee aanwezigen uitgebreid kennis maken met de uitbreiding van technologie in de bio-sector.

In deze sessie worden technologische voordelen uitgelegd waaronder  robotica en blockchain. Ook zal ingegaan worden op de toegang tot nieuwe technologieën voor bio-telers via een scala aan businessmodellen die ontworpen zijn om projecten efficiënter en duurzamer te maken. 

De sessie wordt voorgezeten door Hank Giclas van Western Growers en een panel. Bediscussieerd zal worden hoe technologie naar kleinere bio-telers gebracht kan worden en hoe de sector kan samenwerken.

Panellid Raja Ramachandran van Ripe.io: "Blockchain technologie en veilige data geven bio-telers de kans om beter met consumenten en het milieu te connecten en zo een transparant en waarachtig systeem op te zetten, waardoor nieuwe zakelijke mogelijkheden voor telers en de in de waardeketen ontstaan."

De Organic Grower Summit wordt gehouden op 12-13 december in Monterey, Californië.

Raja Ramachandran wordt bijgestaan door Diane Wu en Brian Dawson in de discussie over hoe technologie de bio-sector beïnvloed. 

Bron: andnowuknow.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.