Gebruikt door sterren en royalty's

Biologische antirimpel-gel wereldwijd uitverkocht

De Engelse tabloid Daily Star en Vogue melden dat het beautygeheim van Meghan Markle bekend is geworden: het is de "Bio-Botulinum-Toxin-gel" Biotulin. De antirimpel-gel wordt niet ge├»njecteerd, maar als een lotion in de huid gemasseerd. De gel is biologisch en niet getest op dieren. 

Door de mediahype is Biotulin wereldwijd uitverkocht. Maar wat is Biotulin precies en hoe werkt het?

De werkzame stof Biotuline is qua resultaat vergelijkbaar met een botoxbehandeling, maar veel gemakkelijker te gebruiken, omdat het direct op de huid wordt aangebracht en niet ingespoten.

Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen en de nasolabiale plooien worden zichtbaar gladder. Deze bewering wordt gestaafd door effectiviteitsstudies.

Een van de belangrijkste bestanddelen van Biotulin is spilanthol, een plaatselijk verdovingsmiddel dat direct wordt verkregen uit het extract van de Acmella Oleracea (champagneblad). Het vermindert de samentrekking van de spieren en de gelaatstrekken ontspannen zich. Kleine rimpels, vooral rond de ogen en tussen de wenkbrauwen, verdwijnen.

Volgens berichten in de internationale pers wordt Biotulin ook door Michelle Obama, Madonna, de Spaanse koningin Letizia en Leonardo DiCaprio gebruikt als een natuurlijk alternatief voor botulinetoxine.

Voor meer informatie:
www.biotulin.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven