Organicfarm importeert biologische kokosproducten uit Sri Lanka en Vietnam

Tholen – In april zijn Alexander en Rosanne Rivera gestart met het verwezenlijken van hun droom. “We importeren pure kokosproducten van superieure kwaliteit naar Nederland”, begint Alexander Rivera. “We hebben toen eerst grondig onderzoek verricht en monsters aangevraagd bij 30 fabrieken, die we op smaak, geur en kwaliteit hebben getest en hiernaast de voedingswaardes hebben laten analyseren. Naast kwaliteit heeft eerlijke handel en duurzaamheid ook een grote rol in het geheel. Op basis hiervan hebben we de fabrieken gekozen waar we mee samenwerken en die we vertegenwoordigen in Europa.”

“We importeren hele pure producten. Laurinezuur is belangrijk in kokosolie: hoe lager de waarde, hoe minder krachtig. Onze kokosolie heeft een hoge waarde, wat wil zeggen dat hij heel zuiver is. Wij geloven dat kokosproducten een goed effect op de gezondheid hebben. Ik had bijvoorbeeld last van mijn luchtwegen, maar dit is verminderd door het gebruik van kokosolie”, aldus Alexander.

Het bedrijf verhandelt twee lijnen: Vitaganica en Nutrinut. “Vitaganica is onze eigen biologische lijn. De lijn bestaat onder andere uit biologische virgin kokosolie, bio kokosmelk poeder, bio kokoswater poeder en kokoschips. De kokosolie kun je bijvoorbeeld ook op je huid gebruiken, omdat de zuiverheid van Vitaganica kokosolie zo hoog is, heeft het de eigenschap dat het makkelijk in de huid trekt. Nutrinut is een biologische lijn uit Sri Lanka, waar wij vertegenwoordiger van zijn. Deze lijn heeft gelijkaardige producten als de Vitaganica-lijn."

Ambities
Rosanne: “We willen heel graag ons netwerk vergroten zodat we meer verkooppunten kunnen realiseren. Wij zijn daarom opzoek naar innoverende organisaties, van winkeliers tot groothandels die de beste kwaliteit willen inkopen en aan de man willen brengen.” “Daarnaast willen we ook het ISO-certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen behalen”, vult Alexander aan.

Voor meer informatie:
Alexander en Rosanne Rivera
Organicfarm Trading BV
De Quackstraat 54C
3082 VV Rotterdam
010 841 74 74
info@organicfarm.nl  
www.organicfarm.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.