Ardo is ‘Onderneming van het Jaar’ 2018

Ardo, belangrijke wereldspeler in diepvriesgroenten, -kruiden en -fruit, werd tijdens het prestigieus EY-event als ‘Onderneming van het Jaar’ voor Vlaanderen verkozen. Ardo is de 24e onderneming die deze award in ontvangst mag nemen. Ardo heeft ook een vestiging in Zundert (Noord-Brabant), waar ze ook biologische groenten verwerken. 

Ardo werd als winnaar geselecteerd omwille van haar strategisch, innovatief, internationaal expansief, duurzaam en familiaal ondernemerschap. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst van onze industrie en zijn ervan overtuigd dat we door het produceren en verhandelen van gezonde en betaalbare producten, die veilig zijn en minder voedselafval veroorzaken, een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

Jan Haspeslagh, Managing Director Ardo: 
Wij zijn in naam van de familie en directie, vereerd en fier deze prijs te mogen ontvangen. Wij staan hier echter niet alleen… Ardo vertegenwoordigt immers 3.800 medewerkers die zich wereldwijd elke dag inzetten en aan deze award hebben meegewerkt.

Rik Jacob, CEO Ardo: 
Ardo streeft naar continue innovatie op alle terreinen van de onderneming en dit binnen een visie van duurzame groei.  De verdere internationalisering geeft ons het potentieel om het bedrijf te laten doorgroeien.

Bernard Haspeslagh, COO Ardo: 
Ardo heeft een hart voor de natuur. Duurzaam ondernemen is voor ons dan ook al jaren een evidentie. In alles wat we doen, staan mens, product en milieu centraal. Elke beslissing die we nemen is doordacht, elke nieuwe stap zetten we bewust. Zo dragen we mee zorg voor een duurzame samenleving.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.