Chiltan Pure Pakistan lanceert nieuwe bio-lijn

Chiltan Pure Pakistan, een betrouwbare onlineshop voor biologische producten, biedt gecertificeerde biologische essentiële oliën aan, moringa producten, aloë vera gel voor gezicht, haar en huid en nog veel meer.

Volgens Najam Mazari van Chiltan Pure Pakistan is het doel niet om de grootste firma in essentiële oliën en pure producten te worden, maar om het leven van zoveel mogelijk mensen op een menselijke manier aan te raken. Dit kan volgens hem alleen bereikt worden door de klanten een ervaring te geven die ze doet terugkomen. Door producten te verkopen voor een betaalbare prijs geeft het bedrijf ook mensen die financieel minder goed bedeeld zijn de kans op een vrolijker, gezonder en productiever leven. Chiltan wil dat hun klanten biologische producten gebruiken die 100% puur zijn en geen schadelijke chemicaliën bevatten.

Er zijn veel goede redenen om op biologisch over te stappen. Biologisch betekent dat de producten geen verborgen synthetische ingrediënten hebben, geen GMO of genetische gemanipuleerde organismen bevatten en dat de fabriek waar het gemaakt wordt de certificatiecontrole doorlopen heeft. Biologische telers werken eraan een eerlijk en duurzaam teeltsysteem op te bouwen en zijn betrokken bij het land waarop ze telen. 

Chiltan Pure Pakistan biologische essentiële oliën worden gemaakt van biologische planten die vrij groeien zonder de hulp van synthetische gewasbescherming- en -verbeteringsmiddelen. Sommige vitale ingrediënten worden in de plant gevonden en ontstaan op een natuurlijke manier vanuit de plant die zichzelf veilig en gezond wil houden tegen ziektes en andere stressfactoren. Uit enkele van die verdedigingsmechanismen ontstaan vanzelf essentiële oliën. Ook is bekend dat biologische grond de plant essentiële voedingsstoffen geeft.

Biologische essentiële oliën doken jaren geleden op in de wellness- en gezondheidsscene. Chiltan Pure Pakistan biologische essentiële oliën worden steeds krachtiger, wat steeds belangrijker wordt op het gebied van gezondheid, dat het tegenwoordig goed doet.

Over Chiltan Pure Pakistan
Chiltan Pure Pakistan is in Pakistan en omringende landen toonaangevend op het gebied van Pure en biologische essentiële oliën. Het bedrijf staat bekend om z'n biologische aloë vera producten, natuurlijke moringa poeder, eetbaar rozenwater en essentiële oliën.

Bron: digitaljournal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven