Laatste bio-trends op de Nordic Organic Food Fair 2018

Toonaangevende biologische organisaties (o.a. Organic Sweden, Eosta BV, Business Sweden, Coop, Grönsakshallen Sorunda, Moreganic Sourcing AB, Organic Farmers & Growers UK, Natural Products Global, Ekoweb, Euromonitor International, en EkoMatCentrum)  doen mee aan het Nordic Organic Food Fair’s Organic Theatre dat in november in MalmöMässan (Zweden) georganiseerd wordt.

Tijdens het seminar komen onderwerpen als: Brexit, plantaardige proteïnen, Zweedse export, trends op de Baltische markt, mondiale biologische trends en nog veel meer aan bod. Deelname is gratis.

Biologisch wereldwijd
Jim Manson van Natural Products Global: "Wij screenen specialisten en nationale nieuwsbronnen op de laatste ontwikkelingen in de mondiale biologische markten. Ik vat de speerpunten van de afgelopen 12 maanden samen."

David Hedin van Euromonitor bespreekt de ontwikkeling van gezondheid en wellness in voeding in Scandinavië en zal analyses delen over hoe de markten regionaal samenwerken.

Charlotte Bladh André van Organic Sweden en Maria Varnauskas van Business Sweden laten statistieken over de Zweedse export vanuit een internationaal perspectief zien.

Van Brexit tot plantaardige proteïnen
Met een mogelijke Brexit deal voor de deur zouden de voorwaarden voor biologische handel met het VK tegen de tijd dat het seminar begint duidelijker moeten zijn. Een panel deskundigen zal exclusieve inzichten over dit onderwerp bespreken om wat meer duidelijkheid rond dit turbulente onderwerp te creëren.

En omdat de populariteit van plantaardige diëten blijft groeien, zullen de huidige trends rond het binnenkrijgen van proteïnen door het eten van biologische AGF belicht worden, samen met de weg die de plantaardige sector inslaat.

Nordic Organic Food Fair wordt in Malmö georganiseerd op 14-15 november. Deelname is gratis. 

Voor meer informatie:
www.nordicorganicexpo.com/education/organic-theatre  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven