Charly's All is Fair genomineerd voor Smart Sustainable Sisley Award

Charly's All is Fair is een jong Nederlands bedrijf dat biologische en plantaardige producten maakt o.a. op basis van reststromen van Fairtrade cashewnoten uit Benin, Afrika. Deze smakelijke artisanale delicatessen zijn allergievriendelijk en vol goede voedingsstoffen. Sinds vorig jaar liggen de Charly’s in België bij Bio-planet in de verkoop en sinds deze zomer in Nederland bij Ekoplaza (Udea). Op 11 oktober werd ook bekend gemaakt dat eigenaresse Charlotte Zum Vörde Sive Vörding één van de vijf genomineerde is voor de Smart Sustainable Sisley Award voor vrouwen die maatschappelijke relevantie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen en op een sterke en stijlvolle manier bijdragen aan een betere wereld.

Charly's All is Fair is opgericht door Charlotte Zum Vörde Sive Vörding. Zij vertelt hierover: “Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Het doel achter Charly’s is om een positieve impact te maken voor mens, dier en milieu!”

Voor meer informatie:
Charlotte Zum Vörde Sive Vörding
Charly's All is Fair
06 28176601
info@charlysallisfair.nl 
www.charlysallisfair.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.