Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lezingen Tonny Mulder op Gezondheidsbeurs

Aanstaand weekend staat Raw Milk Company op de Gezondheidsbeurs in de RAI. Zowel zaterdag als zondag zal Tonny Mulder lezingen geven over de gezondheidseffecten van rauwe zuivel. Hier aansluitend zal professor Ton Baars de bevindingen laten zien van de enquête die afgelopen voorjaar is gehouden onder gebruikers van RauwPower zuivel in samenwerking met Universiteit Utrecht. De lezingen zullen plaatsvinden op de derde verdieping in workshopzaal 2 van 14.30 tot 15.30.

 

"De uitslag van de enquête is veelbelovend. Het bevestigt nog eens dat wij de juiste beslissing hebben genomen om biologische rauwmelkse zuivelproducten in de markt te zetten", aldus André en Tonny Mulder. Zij verwerken inmiddels 10.000 liter rauwe melk per week voor de biologische kefir, yoghurt en hangop. RauwPower zuivel is in alle natuurvoedingswinkels in Nederland en meerdere winkels in Vlaanderen verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Raw Milk Company
Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte
info@rawmilkcompany.nl 
www.rawmilkcompany.nl 

Publicatiedatum: