SLA: Eerste bio-saladebar met EKO-keurmerk

Vanaf 1 oktober 2018 ging de nieuwe herfst- en winterkaart in bij saladebar SLA. De overgang naar het nieuwe seizoen gaat gepaard met een aantal belangrijke ontwikkelingen. De eerste biologische saladebar van Nederland wordt bekroond met het EKO-keurmerk. Het EKO-keurmerk wordt aan SLA toegekend omdat het volledige aanbod van de saladebar vanaf nu 100 procent biologisch gecertificeerd is. Het menu wordt verder uitgebreid met een groter assortiment van salades en bowls en er worden ook warme ingrediënten toegevoegd. Naast het winkelmenu biedt SLA vanaf nu ook een catering menu aan. 

"SLA streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te bedienen met gezond, biologisch en bovenal lekker eten. Daarnaast is gemak en toegankelijkheid minstens net zo een belangrijk onderdeel van hun missie", aldus het bedrijf. Omdat lokale partners de seizoensproducten ruim een half jaar kunnen aanbieden, wisselt SLA vanaf nu in plaats van vier keer per jaar enkel twee keer per jaar van menu. "Op deze manier kunnen we extra uitpakken en een kwalitatief sterker aanbod, met nu ook warme ingrediënten, garanderen."

Om buiten de winkels nog meer mensen te voorzien van makkelijk en gezonde maaltijden, breidt SLA uit met een cateringmenu. Op het menu staan bowls, bijgerechten en sappen voor vier tot zes personen. Er kunnen bekende SLA-klassiekers besteld worden, maar ook nieuwe gerechten.  

Voor meer informatie:
info@ilovesla.com 
www.ilovesla.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.