Bio-standhouders op Gastvrij Rotterdam

Tholen – Horecaleveranciers en -ondernemers verzamelden zich de afgelopen week in Ahoy voor Gastvrij Rotterdam. Biojournaal ging er een kijkje nemen om de bio-standhouders te bezoeken en noviteiten te ontdekken. Er waren zowel oude bekenden, zoals TerraSana en Natudis, aanwezig, maar ook nieuwe gezichten, zoals Bazquet en Hoppe.

Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders 

De bio-standhouders waren onder andere te vinden op het Dit Smaakt Naar Meer!-paviljoen. Dit paviljoen stond vooral in het kader van duurzaamheid. “Het paviljoen wordt elk jaar leuker”, aldus organisator Sander Verschuren. “Ieder jaar komen er meer ondernemers en meer bezoekers naar het paviljoen.” Het viel op dat de beurs en ook het Dit Smaakt Naar Meer!-paviljoen, goed bezocht werden. En dat blijkt ook uit de cijfers. Gastvrij Rotterdam kende een grote groeispurt: dit jaar kwamen er 14.624 vakprofessionals naar de beurs, een stijging van maar liefst 12%!

Door het volgen van de groene route stuitte Biojournaal ook op onbekende bio-producenten. Hoppe heeft bijvoorbeeld vanaf nu ook biologische horeca-koekjes in het assortiment. Tilant heeft een aanbod bio-granola’s en -crackers.

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam zal plaatsvinden van 23 t/m 25 september 2019.

Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders 

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven