Brinkers' La Vida Vegan Protein geselecteerd SIAL Innovatie 2018

Brinkers’ meest recente innovatie, La Vida Vegan Protein, is door de jury van de SIAL gekozen als een van de meest innovatieve producten en is onderdeel van de SIAL Innovatie Selectie van 2018. Tijdens de SIAL 2018 in Parijs introduceert Brinkers de La Vida Vegan Protein-reeks, bestaande uit drie varianten: Crunchy Hazelnut, Coconut & Chocolate en Caramel. Naast het feit dat de Protein varianten een hoog proteïnegehalte en geen toegevoegde suikers hebben, zijn ze ook biologisch, vegan, palmolievrij, glutenvrij en sojavrij.

La Vida Vegan Het originele La Vida Vegan-merk werd vorig jaar wereldwijd geïntroduceerd. In Nederland als La Vida Vegan in speciaalzaken en onder de merknaam ‘So Vegan So Fine’ in supermarkten. Een schot in de roos, omdat het product blijkt te bieden waar klanten op hebben gewacht. Een chocoladepasta die 100% biologisch en vegan is en daarnaast geen palmolie, gluten en soja bevat, springt uit het schap en consumenten ontvangen het met open armen. Met La Vida Vegan Protein gaat Brinkers een stap verder door ook te voldoen aan de eisen van de consument die bewust omgaat met hun suiker- en proteïne-inname.La Vida Vegan Protein La Vida Vegan Protein wordt aangeboden in drie varianten. Voor consumenten die houden van de populaire hazelnootsmaak, is de Crunchy Hazelnut met ten minste 5% knapperige hazelnootstukjes een regelrechte winnaar. Coconut & Chocolate is een heerlijke mix van romige chocoladepasta met 5% stukjes kokos en Caramel is een pasta met een zachte karamelsmaak. Alle varianten hebben een proteïnegehalte van ten minste 20% en hebben geen toegevoegde suikers.

Danny Schuwer, managing director bij Brinkers, kijkt er naar uit om La Vida Vegan Protein te introduceren op de SIAL in Parijs: “Als innovatieve producent van chocoladepasta’s zijn we wat betreft innovaties bepalend binnen de chocoladepastacategorie. We weten als geen ander wat consumenten willen en maken continu een schifting tussen hypes en trends. Ik ben ervan overtuigd dat de behoefte van consumenten om bewuste keuzes te maken over hun voeding en levensstijl onderdeel is van een blijvende ontwikkeling. La Vida Vegan Protein voldoet in die zin aan alle eisen door een biologisch, vegan, palmolievrij, glutenvrij en sojavrij alternatief te bieden dat ook nog eens boordevol proteïne zit en vrij is van toegevoegde suikers. En ontzettend lekker. Best een indrukwekkende lijst eigenschappen!”

Voor meer informatie:
www.brinkers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.