Nieuw in het Yarrah-assortiment:

Biologisch kattenvoer voor gesteriliseerde katten

Katten kunnen, nadat ze gesteriliseerd zijn, inactiever worden. Ook is er door de verandering in de stofwisseling een grotere kans dat ze in gewicht wat aankomen. Speciaal voor deze katten en voor de minder actieve binnenkatten heeft Yarrah een nieuwe droogvoervariant ontwikkeld.

Nederland telt ruim 2,5 miljoen katten, waarvan geschat wordt dat de helft aan overgewicht leidt. Inactiviteit, leeftijd, sterilisatie/castratie en teveel eten zijn hier grotendeels de oorzaak van. Hierdoor stijgt de vraag naar kattenvoer dat overgewicht kan beperken. Speciaal voor deze katten heeft Yarrah droogvoer ontwikkeld met een verlaagd vetpercentage. Het voer is op basis van biologische kip en MSC-vis en bevat tapioca en baobab voor extra vezels. Daarnaast is L-Carnitine toegevoegd om de vetstofwisseling verder te optimaliseren. Het voer is uitermate geschikt om hongerige katten op een gezond gewicht te houden want het hoge vezelgehalte geeft de kat een goed verzadigd gevoel.

Het graanvrije Sterilised Cat droogvoer wordt geleverd in 700gr en 2kg zakken en is per direct beschikbaar via de bekende distributeurs.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven