Food Center Amsterdam organiseert Markt van 1001 Smaken

Op zondag 7 oktober 2018 van 11 tot 17 uur vindt in de grote markthal op het Food Center Amsterdam (FCA) voor de 9e keer de “Markt van 1001 Smaken” plaats. Dit is de enige dag in het jaar dat de consument het afgesloten terrein van het FCA mag betreden, kopen, beleven en proeven. Elk jaar trekt deze markt tussen de 5 en 9 duizend bezoekers. De markt kent de typische Amsterdamse sfeer.

De ondernemers van het FCA tonen en verkopen hier hun waren en geven een goede weerspiegeling van die producten die er op het FCA te koop zijn. De markt is een uitermate geschikte plek om nieuwe producten te tonen, laten proeven en zelfs te verkopen. Ook is het dé plek om een merk aan de man te brengen in Amsterdam, zo wordt het merk Zespri bijvoorbeeld al jaren op de markt gezien. “Er is best nog wel ruimte te maken voor zulke ambitieuze ondernemers, de hal is groot genoeg!” aldus Wim de Graaf. "Heeft u nou zo’n product of merk dat u in Amsterdam en omgeving wil promoten is dit u kans." 

Voor meer informatie:
Food Center Amsterdam
Hayke
info@foodcenter.nl 
T: +31 20 5806720

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.