De Grote Verleiding

Wekelijkse zaterdagmarkt als extra service voor klanten

Tholen – Afgelopen zaterdag vond de eerste wekelijkse markt plaats bij de Grote Verleiding in het Zeeuwse Kruiningen. “Wij hebben al dertien jaar een volledig biologische webwinkel en bezorgservice”, vertelt Anneke van Hootegem. “Mensen kunnen in onze webwinkel bestellen en die boodschappen bezorgen we dan in Zuidwest Nederland (provincie Zeeland en West-Brabant) en het grensgebied in België. We zien de markt als een aanvulling hierop. Van klanten hoor je vaak dat ze zelf graag de groenten en fruit uit willen kiezen. Dat willen we de mensen met de markt op zaterdag aanbieden.” Naast de webwinkel en bezorgservice en nu dus ook de wekelijkse markt, telen Anneke en haar man Alex zelf onder andere biologische aardappelen, pastinaak, cichorei, wortelen, knolselderij en suikermaïs.

"Vanaf dag één werken wij samen met telers uit de buurt. Bij hen halen we producten op en als ze een boerderijwinkel hebben, bezorgen we ook weer producten van andere regionale biotelers. We verzorgen als het ware de logistiek voor hen”, legt Anneke verder uit. “Hiermee kunnen wij ons ook onderscheiden. In tegenstelling tot supermarkten werken wij met een korte lijn en echt regionaal. Hierdoor is onze footprint ook laag. Hier op de markt is er ook bijna niks verpakt, dat vind ik ook belangrijk.”

Een greep uit het marktaanbod


De markt bij de Grote Verleiding is elke zaterdag tussen 8.30 en 11 uur. “Wij bieden op de markt alleen groenten en fruit aan. De rest kunnen mensen bestellen via de webwinkel. Vandaag hebben we op de markt ongeveer 100 producten, dat is toch veel hé.”

Voor meer informatie:
Alex en Anneke van Hootegem
De Grote Verleiding
Hogenakkerweg 25
4416 RA Kruiningen
0113320021
klantenservice@degroteverleiding.nl 
www.degroteverleiding.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.