Bioland presenteert zich op BioNord en BioSüd

Bioland is ook dit jaar weer op BioNord en BioSüd vertegenwoordigd. Naast de stand van de vereniging presenteren in totaal circa 150 Bioland-partners zich op de twee vakbeurzen. BioNord vond plaats op 9 september in Hannover, BioSüd zal gehouden worden op 23 september in Augsburg.

"Na een succesvolle BioOst en BioWest zijn we blij dat we nu ook branchedeskundigen in het noordelijke en zuidelijke deel van Duitsland van onze producten kunnen overtuigen", aldus Claudia Loibl, teamleidster beurzen en events bij Bioland. "Onze adviseurs, leden en partners verheugen zich bovendien op de informatie-uitwisseling over alle mogelijke onderwerpen rondom de biologische landbouw. Vooral het onderwerp biodiversiteit ligt ons nauw aan het hart."

Van appelchips tot aan geitenkaas, van biodiversiteit tot aan de teelt informeren de bio-beurzen over de productie van levensmiddelen naarorganisch-biologische standaarden. Bij de stand van de Bioland-vereniging worden vooral de maatschappelijke prestaties van de Bioland-telers op het gebied van het behoud van biodiversiteit gethematiseerd. Bij de stands van Bioland-telers en -partners kunnen bezoekers culinaire hapjes proeven.

De stand van Bioland is tijdens BioSüd te vinden in hal 7, stand L24.

De exposantenlijst van Bioland-partners op BioSüd is hier te vinden: https://www.bioland.de/fileadmin/dateien/HP_Dokumente/Allgemeine_Informationen/Messen/BioSued_Ausstellerliste_2018.pdf

Bron: Fruchtportal 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven