10 tot en met 14 oktober

Big Bang Kendama Festival op biologisch-dynamisch landgoed Oergoed

Kendama is een houten spelletje uit Japan dat een goede hand-oog coördinatie vraagt en een beetje geduld. Kendama spelers van over de hele wereld zullen naar Witharen komen om te laten zien wat ze kunnen en er zo mogelijk met de hoogste prijs vandoor gaan. Natuurlijk hoort daar een feestje in stijl bij met leuke muziek, goed eten en veel andere activiteiten. 
 
Het festival vindt plaats van 10 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018 op biologisch dynamisch landgoed Oergoed te Witharen. Van biologisch dynamische friet tot pannenkoeken, uitsmijters en appeltaart, van alles is er te krijgen bij Oergoed. Ook biodynamische biertjes en wijntjes zullen in de bars geschonken worden.


 
Er zijn verschillende activiteiten zoals een goochelaar, valkeniers, dieren, paardenritjes, kendama-workshops, longboard-workshops, houtbewerking, pottenbakken, brood maken op het vuur en andere leuke activiteiten voor jong en oud.
 
Oergoed heeft als doel om iedereen aan betaalbaar eerlijk eten te helpen. Het beste eten rondbrengen met paard en wagen en gehandicapte kinderen, goedkoper dan in de supermarkt en in houten kratjes. Alle opbrengsten van het festival gaan naar de gehandicapte kinderen. Meer info over Oergoed: ​www.oergoed.com 
 
Voor meer informatie over het festival: ​www.bigbangkendama.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.